Primavera Vendégház

Idegenvezetés

1. Barangolás a palócok és a barkók földjén

Ritkaságszámba megy manapság, ha a turista olyan vidékre lel, amely még nem került föl igazán az idegenforgalom térképére. A tömegturizmus korát éljük, utazóként megszoktuk és elfogadjuk, hogy mások is vannak rajtunk kívül a meglátogatott desztinációban.

Sokszor olyan tömegen kell átverekednünk magunkat például egy a szilvásváradi Szalajka-völgyben tett kirándulás alkalmával, mintha éppen a budapesti Váci utcában járnánk. Éppen ezért üdítő újdonságként fog hatni ránk egy látogatás a Tarnavidéki Tájvédelmi Körzet erdeiben, dombjain, hegyein.

A részletes leírás ide kattintva elérhető

2. Programajánlatok Egerben és környékén

Örömmel segítünk kedves Vendégeinknek egri és Eger környéki programok összeállításában. Ízelítőül néhány ajánlat:

    • Vezetett városi séta Egerben. Ismerje meg a város messze földön híres látnivalóit: Vár, Bazilika, Minaret, a barokk Belváros templomai és épületei, Érseki Pincerendszer (Város a város alatt), Líceum a Varázstoronnyal és még sok minden más.
    • Borkóstoló a Szépasszonyvölgyben, vagy a vendégházhoz közeli pincesoron. Győződjön meg az egri borok makulátlan minőségéről a város több mint 300 db tufakőbe vájt pincéjének egyikében.
    • Élményautózás egy gyönyörűen felújított 1984-es Toyota Celica cabrióval. Válasszon útvonalat és legyen részese egy felejthetetlen élménynek. Akár a Bükkben, akár Egerben vagy éppen a szőlőültetvények mellett, rendkívüli fotókat készíthet a nyaralásáról.
    • Gyalogtúrák a Vajdavár-vidéken. Egertől mintegy 30km-re terül el az egyelőre még háborítatlan Óbükk, másképp Vajdavár-vidék, kiváló túralehetőségek egész tárházát kínálva. Bővebben az Idegenvezetés/Barangolás a palócok és a barkók földjén menüpontban.