Twin Szoba

Calendar does not exist.

Twin szoba

Kétágyas szoba két külön ággyal, amelyek össze- vagy széttolva is használhatók. A szobában egy kihúzható pótágyon plusz egy személy helyezhető el. A szobához saját fürdőszoba tartozik. Az ablak a kertre néz. A szoba ideális pároknak, kiküldetésben vagy üzletileg úton lévőknek, családoknak egy gyerekkel.
Szobaár:
Szobaár 2 főre15 000 Ft/éj
További 1 felnőtt főágyon3 000 Ft/éj
Gyermek (3-10 év) pótágyon2 000 Ft/éj

Főszezon: április 01-október 31, valamint a kiemelt ünnepi időszakok és hosszú hétvégék.

Aktuális Ajánlataink

Személyre szabott ajánlatért kérjük forduljon hozzánk bizalommal.
Foglalási információk:
 Maximum 24 órán belül visszaigazolást kap tőlünk rendeléséről.A foglalás megerősítéséhez előlegként 1 éjszakai szállásdíj fizetendő, melyet banki utalással tud kiegyenlíteni 5 napon belül.
Számlaszámunk: 11773391-00904210 (OTP, Dancza Anikó)
Amennyiben az előleg nem érkezik meg, a foglalást töröljük.A fennmaradó szállásdíjat a helyszínen, készpénzben lehet fizetni.
 Lemondási szabályok:
 Általánosságban a foglalás érkezés előtt 3 nappal kötbérmentesen lemondható.
Főszezonban és egyes kiemelt időszakokban azonban ez változhat, de erről visszaigazolásunkban tájékoztatjuk Vendégeinket.
Az árak nem tartalmazzák a helyi idegenforgalmi adót, amely Egerben 450 Ft/fő/éj. Ifát csak 18 és 70 éves közötti felnőtteknek kell fizetniük.

A naptáron zölddel jelölt napok foglalhatók. Kérjük, foglalás esetén válassza ki az érkezés és a távozás idejét, majd töltse ki az űrlapot.Kizárólag az általunk írásban visszaigazolt foglalások számítanak érvényes foglalásnak.