Romantik Szoba

Calendar does not exist.

Romantik szoba

Nagyméretű, hangulatos szoba egy franciaággyal és egy kihúzható heverővel, amely 2 gyermek részére szolgálhat pótágyként. A szoba különlegessége, hogy a zuhanyfülke és a mosdókagyló a szobában található, igény szerint paravánnal elválasztva a szoba többi részétől. Saját WC-je a közös helyiségből nyílik. A szoba ablaka a kertre néz. Ideális pároknak, vagy családoknak 1-2 gyerekkel.
Szobaárak:
Szobaár 2 főre15 000 Ft/éj
További 1 felnőtt főágyon3 000 Ft/éj
Gyermek (3-10 év) pótágyon2 000 Ft/éj

Főszezon: április 01-október 31, valamint a kiemelt ünnepi időszakok és hosszú hétvégék.

Aktuális Ajánlataink

Személyre szabott ajánlatért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.
Foglalási információk:
 Maximum 24 órán belül visszaigazolást kap tőlünk rendeléséről.A foglalás megerősítéséhez előlegként 1 éjszakai szállásdíj fizetendő, melyet banki utalással tud kiegyenlíteni 5 napon belül.
Számlaszámunk: 11773391-00904210 (OTP, Dancza Anikó)
Amennyiben az előleg nem érkezik meg, a foglalást töröljük.A fennmaradó szállásdíjat a helyszínen, készpénzben lehet fizetni.
 Lemondási szabályok:
 Általánosságban a foglalás érkezés előtt 3 nappal kötbérmentesen lemondható.
Főszezonban és egyes kiemelt időszakokban azonban ez változhat, de erről visszaigazolásunkban tájékoztatjuk Vendégeinket.
Az árak nem tartalmazzák a helyi idegenforgalmi adót, amely Egerben 450 Ft/fő/éj. Ifát csak 18 és 70 éves közötti felnőtteknek kell fizetniük.

A naptáron zölddel jelölt napok foglalhatók. Kérjük, foglalás esetén válassza ki az érkezés és a távozás idejét, majd töltse ki az űrlapot.Kizárólag az általunk írásban visszaigazolt foglalások számítanak érvényes foglalásnak.